logo
RNTV Live

Prins cand vindea 90 de grame de cocaină pentru 6.000 de euro/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Prins cand vindea 90 de grame de cocaină pentru 6.000 de euro. Vanzătorul era un bărbat din Capitală, dar nu a reușit să bată palma pentru încheierea afacerii pentru că a fost prins de oamenii legii.

“Din cercetări a reieșit că, în luna august 2022, una dintre persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat, în mod repetat, cu cocaină de la o altă persoană bănuită, drogurile fiind comercializate consumatorilor din Municipiul București.

Luni, una dintre acestea a fost prinsă, în flagrant delict, după ce ar fi vândut aproximativ 90 de grame de cocaină, pentru 6.000 de euro”, se menționează într-un comunicat la Politiei Romane.

În urma activităților judiciare desfășurate în cauză, au fost descoperite și ridicate aproximativ 800 de grame de cocaină, 1.340 de euro, aproximativ 700 de dolari, 4.000 de lei, 3 telefoane mobile, un cântar și instrumente pentru porționarea cocainei.

Astfel, luni, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc în formă continuată. Marți a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursa Poliția Romană

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor