logo
RNTV Live

Primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani are avanpremiera pe 23 martie, la Ploiești Shopping City

Afis_Copacul Dorintelor
Theo Tănăsescu

Primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani are avanpremiera pe 23 martie, la Ploiești Shopping City

Primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani adresat generației contemporane de părinți și copii, „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” va putea fi vizionat în avanpremieră la Ploiești Shopping City, miercuri, 23 martie, ora 19.30.

„Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” marchează debutul unei tinere actrițe pe nume Maya Noelle Prediger, care joacă rolul Marei, o fetiță a cărei călătorie în lumea fantastică a operei „Amintiri din Copilărie” a lui Ion Creangă devine o aventură plină de umor și emoție. Povestea prieteniei dintre copii și adulți este creată în film cu ajutorul unei distribuții excepționale din care fac parte Matei Dima (Bromania), Cosmin Nedelcu (Micutzu), Teodor Corban, Grigorie Silișteanu, Ada Condeescu și Irina Margareta Nistor.

Regizat de Andrei Huțuleac, după un scenariu semnat de Matei Dima (BRomania) și Mihai Mănescu (Brand & Communications Manager HOSPICE Casa Speranței), lungmetrajul are ca punct de plecare poveștile adevărate ale mai multor copii, pacienți ai fundației din Adunații Copăceni și a fost creat pro bono, toate încasările fiind direcționate către HOSPICE Casa Speranței și serviciile gratuite de îngrijire paliativă pe care aceasta le oferă copiilor și familiilor. Filmul este produs de Prietenii Casei Speranței, Colorbitor, Viva la Vidra și Chainsaw Europe. Lungmetrajul estedistribuit de Vertical Entertainment și va putea fi văzut doar în cinematografele din România.

Proiecție specială de gală, în prezența echipei filmului, la Ploiești Shopping City

Avanpremiera va avea loc pe 23 martie, ora 19.30, la Cinema City din Ploiești Shopping City, în prezența echipei filmului: regizorul Andrei Huțuleac, scenaristul și actorul Matei Dima (Bromania), Mihai Mănescu (scenarist & producător), actrița principală, Maya Noelle Prediger, criticul de film și actrița Irina Margareta Nistor.

Proiecția filmului va fi precedată, de la ora 19.00, de o sesiune de Meet & Greet și autografe.

Filmul readuce în prim plan una dintre cele mai importante opere literare pentru copii, o capodoperă care a încântat copilăria unor întregi generaţii din ultimul secol şi care nu a fost adaptată pentru marele ecran decât o singură data în 1965, în ecranizarea cu același nume, Amintiri din Copilărie, în regia Elisabetei Bostan.

Toate încasările rezultate în urma distribuţiei filmului Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie vor fi direcţionate către HOSPICE Casa Speranţei, astfel încât fundaţia să continue să ofere servicii gratuite de îngrijire paliativă pentru cât mai mulţi pacienţi care au nevoie de acest lucru.

Copacul Dorințelor crește cu Ploiești Shopping City – Care este dorința ta pentru o comunitate locală mai bună?
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor