logo
RNTV Live

PRIMUL CENTRU DE PSIHOTERAPIE GRATUIT DIN ROMÂNIA!

3f98c3_f9701324c23a4ac1acadc53adfcf6111~mv2
Constantin Corina

Together for humanity a reușit să deschidă primul centru de psihoterapie GRATUIT din România! Persoana din spatele acestui centru fabulos este Răzvan Popa, președintele Together for humanity.

Centrul caută psihologi/psihoterapeuți voluntari însă și susținere. Acesta este situat într-o zonă convenabilă din București și este extrem de primitor pentru orice persoană de orice vărsta.

Centrul dispune de camere special amenajate pentru terapia copiilor, ședințe de grup și consultații individuale pentru adulți. Facilitățile fiind proiectate cu atenție pentru a satisface o varietate de nevoi de terapie.

Credem într-o abordare centrată pe individ, în care beneficiarul este expertul propriei vieți, iar rolul nostru este de a-l ghida și sprijini în călătoria sa spre vindecare și creștere.

Psihoterapia în zilele noastre este foarte costisitoare însă acest centru reprezintă o șansă pentru toată țara, o inspiratie si speranță că psihologia/terapia/consilierea pot fi aduse la îndemâna tuturor într-un mod cât mai sigur.

VALORILE CENTRULUI

—–» SPERANȚA —–» VINDECAREA —–»  PROGRESUL

Serviciile pot fi accesate de aici.

Sursa: centrulsocialtfh.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor