logo
RNTV Live

Primii ploieşteni care au primit case noi în cartierul Libertăţii

cartierul libertăţii
Mihai Constantinescu

Primii ploieşteni care au primit case noi în cartierul Libertăţii au semnat chiar ieri contractul de închiriere. Concret, au fost semnate cu Primăria Ploieşti 14 contracte de închiriere pentru noile locuinţe din cartierul Libertăţii. Ploieştenii respectivi se vor putea muta cât de curând în noile case. În perioada următoare se vor semna şi celelalte contracte de închiriere.

Noile locuinţe, situate în strada Libertății nr. 3, sunt repartizate către persoanele îndreptăţite prevăzute la art.1 alin.3 din O.U.G. nr.74/2007 privind asigurarea fondului de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, în funcție de ordinea de prioritate, stabilită potrivit hotărârilor emise de Consiliul Local Ploieşti, cu respectarea legii.

În cadrul investiţiei respective au fost realizate 6 blocuri (S+P+3E+M), perioada de garanţie a lucrărilor fiind de 5 ani.

Fiecare bloc include 20 de unităţi locative, după cum urmează: 9 cu o cameră, 9 cu câte două camere şi 2 cu câte trei camere.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 12.372.737,84 lei fără TVA.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/indemnizatii-de-sprijin-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor