logo
RNTV Live

PRIMII BENEFICIARI AI AJUTORULUI PENTRU NOU-NĂSCUȚI

Dumitrescu Vlad

La sediul Primăriei Ploiești au fost înregistrate primele solicitări în ceea ce privește ajutorul de 2000 lei acordat de municipalitate pentru familiile cu nou-născuți. Noul stimulent financiar se acordă din bugetul local al municipiului Ploiești, prin intermediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești.

La Ploiești se acordă, începând din această lună, un ajutor de 2.000 de lei pentru fiecare nou-născut. Iar primii solicitanți nu au întârziat să apară.

Sprijinul financiar va fi plătit în cazul copiilor născuți ai căror părinți au domiciliul în municipiu, iar familia nu are datorii la bugetul local.

Informații suplimentare despre noul tip de ajutor financiar acordat la Ploiești pot fi solicitate telefonic, la numerele: 0745231893, 0743331483 și 0244/ 527191 interior 111.       

De altfel, cererea tip completată poate fi transmisă împreună cu actele doveditoare și pe adresa de e-mail sps@asscploiesti.ro

Pentru acest stimulent financiar, municipalitatea a stabilit un buget inițial de 4 milioane de lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor