logo
RNTV Live

Prime de Crăciun la unele societăți aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Angajații din cadrul societăților aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești vor beneficia și în acest an de prime de Crăciun. Totuși, există și o excepție, la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești. Anul acesta va  fi primul an fără prime. Se întâmplă după ce, în luna septembrie, salariile au fost majorate la nivelul salariilor personalului contractual din Primăria Ploiești.

150 lei este și valoare primei pe care angajații de la SC Servicii Gospodărire Urbană Ploiești o vor primi anul acesta de Crăciun, singura deosebire fiind că în locul tichetelor vor primi bani.

„Conform contractului de muncă, prima de Crăciun este în cuantum de 150 de lei”, ne-a transmis Alin Dănilă, directorul adjunct al SGU Ploiești.

La Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, anul acesta este primul în care nu se mai acordă prime, după ce, în luna septembrie, salariile au fost majorate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/copiii-il-pot-intalni-pe-mos…/

Dacă angajații din cadrul TCE Ploiești și SGU Ploiești primesc prime de Crăciun în valoare de 150 lei, angajații SC Hale și Piețe SA  pot spune că sunt mai norocoși. Asta pentru că, potrivit conform Contractului Colectiv de Muncă vor primi o primă în valoare de 450 lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pensionarii-cu-venituri-mici…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-prahovean-s-a-aprovizionat…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor