logo
RNTV Live

Primăvara aceasta, cele mai cool selfie-uri se fac la expoziția TAKE A SELFIE din AFI Ploiești

AFI_SELFIE_DIGITAL_1290_606_ADVERT
Daniel

Ești pasionat de selfie-uri? În perioada 28 februarie – 31 martie, expoziția TAKE A SELFIE vine la AFI Ploiești! Explozie de creativitate și culori cu decoruri fabuloase, te așteaptă într-un cadru inedit, pe culoarul Cinema City.

TAKE A SELFIE  pentru a evada în lumea copilăriei, a iubirii sau a frumuseții!

Fii mai popular pe social media, cu selfie-urile realizate în cele 10 decoruri extraordinare. Pentru fetițe de toate vârstele, un decor cu unicorni, un altul cu baloane pentru petreceri roz sau decorul cel mai dulce: cel cu acadele supradimensionate. Pentru toate pasionatele de beauty avem un spațiu care include diverse props-uri speciale pentru a obține un selfie WOW, iar pentru îndrăgostiți, o călătorie pe lacul iubirii, săruturi într-un decor primăvăratic sau poate, dacă sunteți cu capul în nori– pose, kiss, take a selfie.

Cât de cool poți fi la AFI Ploiești?

Petrece o după-amiază cu prietenii la Rematch, experimentând jocurile preferate: arcade, basket, shootere, simulatoare pe motociclete, aparate cu gheară pentru jucării. Pozează cele mai Instagramabile băuturi de la Starbucks sau Ted’s Coffee, și bucură-te de meniurile sănătoase sau plăcerile nevinovate de la restaurantele din food court.

Chiar așa, tu ți-ai luat cardul AFI School?

Cu AFI School Card elevii cu vârsta peste 14 ani, studenții și cadrele didactice au 20% reducere în cafeneaua, cofetăria și restaurantele partenere din AFI Ploiești, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00–21:00! Cardul AFI SCHOOL poate fi luat GRATUIT de la Info Desk. Aflați detalii aici: https://bit.ly/3GWJIC4 #AFISchoolCard

Zâmbește și distrează-te alături de prieteni și familie, la expoziția TAKE A SELFIE din AFI Ploiești!

#AFIPloiesti #MALLIN

Despre AFI Ploiești

Inaugurat în 2013, AFI Ploiești are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziția clienților săi numeroase branduri internaționale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar și o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber.

AFI Ploiești este deținut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Brașov și AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor