logo
RNTV Live

Primarul Volosevici, reacție după ce un bătrân a murit în fața Spitalului Municipal Ploiești

spital_schuller
Dumitrescu Vlad

Primăria Ploieşti a dispus o anchetă internă şi verificarea camerelor de supraveghere, după decesul unui bărbat de 86 de ani care s-a prăbuşit pe stradă, chiar lângă Spitalul Municipal. Primele informaţii arată că incidentul s-ar fi petrecut sub ochii unui paznic al unităţii medicale, care nu a alertat cadrele medicale de aici.

Având în vedere tragicul eveniment întâmplat astazi în fața Spitalului Municipal Schuller, primarul Andrei Volosevici a dispus de urgență cercetarea celor întâmplate și verificarea camerelor de filmat, anunță Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă transmis vineri după-amiază.

În situația în care se dovedește că angajații spitalului nu au acționat cu bună credință, vor fi aplicate sancțiuni disciplinare, a mai anunţat administraţia locală.

“Informațiile pe care le-am primit în primă fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcție suntem în primul rând oameni și dacă se dovedește vinovăția salariaților de la spital vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat primarul Andrei Volosevici.În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, a mai transmis Poliţia Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor