logo
RNTV Live

Primarul Savin și-a respectat promisiunea!

IMG-20160823-WA0013_resized_20160823_045919347
Cristian Anghelescu

Așa cum a promis, Emanoil Savin, primarul Bușteniului, a ajuns astăzi la Ploiești și a plătit suma aferentă disputării jocului în nocturnă al Petrolului cu Tufeniul de sâmbătă, 27 august, de la ora 19:00.

După întâlnirea edilului cu Cristi Vlad și Tavi Grigore, președintele Petrolului a declarat: “Vreau să-i mulțumesc domnului Savin pentru gestul său, domnia sa dovedindu-se un adevărat prieten al echipei, al Ploieștiului. Nu este pentru prima oară când face în nume propriu o astfel de faptă și, a ținut să ne asigure, nici pentru ultima! Chiar a punctat că ar vrea să creadă că această implicare va reprezenta un exemplu pentru cât mai mulți iubitori de galben și albastru și că ambiția echipei de a crește exponențial, în scurtă vreme, va reprezenta un laitmotiv în procesul de pregătire! De-ar fi cât mai mulți astfel de prieteni ai Petrolului… cu siguranță că ne-ar fi mult mai bine tuturor celor implicați efectiv dar și afectiv în acest proiect!” a punctat Cristi Vlad.

Altfel, mâine seară, Petrolul va juca un meci de pregătire cu echipa de Superliga B Prahova, Sportul Valea Călugărească, de la orele 18:00, pe terenul acesteia, scopul amicalului fiind acela de a îmbunătăți traseele de joc și a urmări la lucru eventualele noi achiziții.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor