Primarul Marius Constantin își propune un nou mandat la conducerea Primăriei Băicoi, prezentând un amplu program de dezvoltare și îmbunătățire a orașului. Candidat din partea alianței PSD-PUSL, Constantin dorește să continue proiectele inițiate în primul său mandat, axându-se pe modernizarea infrastructurii, facilitățile pentru tineri și digitalizarea administrației locale.

Printre inițiativele planificate se numără construirea și modernizarea parcului orașenesc, reabilitarea școlilor și grădinițelor, modernizarea infrastructurii rutiere și dotarea spitalului cu echipamente medicale performante. De asemenea, se va acorda o atenție deosebită construirii de locuințe pentru tineri și implementării pistelor pentru biciclete, notează romaniatv.ro.

În mandatul său actual, primarul Marius Constantin a finalizat mai multe proiecte importante, precum construirea și modernizarea parcului orașenesc, modernizarea iluminatului public, dotarea ambulatoriului spitalului și reabilitarea școlilor. Investițiile în infrastructură, educație, sănătate și servicii sociale au fost prioritare pentru administrația locală, potrivit sursei citate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *