logo
RNTV Live

Primarul din Băicoi, Marius Constantin, se implică în lupta împotriva noului coronavirus

marius_constantin
Mihai Constantinescu

Primarul din Băicoi, Marius Constantin, se implică în lupta împotriva noului coronavirus

Primarul din Băicoi, Marius Constantin,se implică în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus. Mai mult decât atât, acesta a creat o structură care va acţiona pentru prevenirea răspândirii cazurilor de Covid-19 la nivelul oraşului. Concret, această strucvtură va stabili eventualele zone de risc, va indruma pe cei care sunt afectaţi de pandemie, pozitivi sau contacţi ai celor declaraţi pozitiv.

“Dragi locuitori ai oraşului Băicoi, datorită evoluţiei progresive a infestărilor cu Covid 19 din ultima vreme, în calitate de primar, doresc să ofer public o prezentare completă, structurată, a tuturor cazurilor oficiale, actualizată cît mai des posibil, pentru ca dumneavoastră să fiţi informaţi corect cu privire la situaţia reală existentă în oraşul nostru şi pentru a evita apariţia informaţiilor false care pot produce panică.
De aceea am creat o structură care va acţiona pentru prevenirea răspândirii cazurilor de Covid-19 la nivelul oraşului Băicoi, va stabili eventualele zone de risc, va indruma pe cei care sunt afectaţi de această pandemie, pozitivi sau contacţi ai celor declaraţi pozitivi.
În momentul de faţă există o ruptură de comunicare intre DSP şi autorităţile locale, justificată de explozia de cazuri de infestare cu Covid-19 la nivel judetean, de aceea am hotărât înfiinţarea acestui for local, compus din: Primar, Manager Spital Orasenesc, Medici de familie, Politie Locala si Politie Nationala, Preoti si reprezentanti ai societatii civile.
Scopul principal al activităţii îl reprezintă protejarea sănătăţii locuitorilor orasului Băicoi.
Zilnic vom primi raportări de la medicii de familie si managerul spitalului, cu situatia cazurilor, evolutia starii de sănătate a celor infestaţi, vom face anchete epidemiologice care sa vina in sprijinul activitatii DSP, vom dezinfecta zonele de risc, vom acţiona pentru sprijinirea şi protejarea personalului medical si al locuitorilor orasului Baicoi.
Vă rog să ajutaţi la funcţionarea eficientă a activităţii acestei structuri şi să anunţaşi la nr de telefon 0745253740 orice situaţie de care aveţi cunoştinţă legată de infestarile cu Covid-19.
Vă mulîumesc!
Marius Ioan Constantin”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor