logo
RNTV Live

Primarul din Băicoi mobilizează cetăţenii pentru a sprijini familiile cărora le-au ars casele

incendiu-5
Mihai Constantinescu

Primarul din Băicoi mobilizează cetăţenii pentru a sprijini familiile cărora le-au ars casele

“Dragi baicoieni,in data de 16.09.2021 pe raza orasului Baicoi a avut loc un incendiu care a afectat un grup de patru gospodarii,gradul de distrugere a acestora fiind unul foarte ridicat. Vineri am trimis la fata locului o comisie de evaluare a pagubelor, comisie care a redactat un raport cu situatia existenta. Primaria va acorda un ajutor financiar celor patru familii greu incercate si avem rugamintea ca toti cei care pot si doresc sa participe la aceasta campanie umanitara, sa ne fie aproape. Dorim ca acest sprijin sa se faca transparent, corect si proportional fata de nevoile fiecarei familii.

Punem la dispozitia celor care doresc sa participe la campania”Ajuta-ti aproapele”campanie sustinuta de Cabinet Primar, Consiliul Local Baicoi si Asociatia Pro Baicoi, numarul de cont RO21BTRLRONCRT0493809401 deschis la Banca Transilvania, cont ce apartine asociatiei Pro Baicoi.Pentru fiecare suma donata se va incheia intre donator si asociatie un contract de sponsorizare iar banii colectati vor fi distribuiti catre fiecare familie afectata conform raportului de evaluare.

Persoanele care doresc sa ajute cu bani cash, vor avea posibilitatea sa o faca la sediul Primariei Oras Baicoi, unde exista o urna sigilata si un tabel de donatii. Precizam faptul ca puteti ajuta si cu materiale de constructie care pot fi depuse la Atelierul de Gospodarie Locala din str. Republicii nr. 51,la predare intocmindu-se un proces verbal.Saptamanal vom face o informare publica cu sumele stranse si modul de impartire a lor. Va multumesc! Marius Ioan Constantin – coordonator campanie tel. 0745253740, a încehia edilul.

Vezi AICI mai multe destre tragedia de la Băicoi

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/coltul-de-rai-din-apropierea-ploiestiului/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor