Primarul Cătălin Cherecheș, prins în Germania după fuga din țară

catalin_chereches
Dumitrache Catalina

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, a fost capturat de poliție în Augsburg, Germania. Cherecheș era dat în urmărire internațională după ce a fugit din țară.

Cooperarea polițienească internațională și schimbul de date și informații dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia au condus la localizarea, depistarea și reținerea primarului în vârstă de 45 de ani, în Augsburg. Acest demers a fost realizat de polițiștii bavarezi și BKA (Oficiul Federal de Investigații) german. Cătălin Cherecheș a fost identificat pe baza informațiilor furnizate de Poliția Română.

Este important să menționăm că acest eveniment a avut loc pe 28 noiembrie 2023, iar autoritățile germane au colaborat strâns cu cele române pentru a asigura reținerea primarului fugit.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor