Primăria Ploiești și RASP organizează o consultare publică online

sursa foto 9 AM
cautam-reporteri-republikanews

Primăria Ploiești și RASP organizează o consultare publică online

Primăria Municipiului Ploiești și Regia Autonomă de Servicii Publice organizează o consultare publică online în domeniul transportului urban, în cadrul Planului Integrat de calitate a aerului.

 În acest sens, reprezentaţii primariei şi cei ai RASP soslicită sprijinul cetățenilor municipiului Ploiești, cât și al celor din localitățile limitrofe în vederea completării unui chestionar online, care va permite, ulterior, o evaluare cantitativă și calitativă a soluțiilor de mobilitate urbană, precum și conturarea unor proiecții în privința măsurilor și acțiunilor viitoare ce se vor impune.

just insolv sprl

Urmărind o consultare eficientă a publicului, încă din faza studiului de dispersie a poluanților, facem apel către toți cetățenii direct interesați pentru a completa cu date proprii chestionarul, în vederea colectării de date cantitative și calitative privind modelul de mobilitate specific cetățenilor care tranzitează municipiul Ploiești.

Chestionarul respectiv poate fi completat direct pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploiești  www.ploiesti.ro . Durata de timp necesară completării chestionarului este de la 15-20 secunde până la 1 minut.

Vezi şi https://republikanews.ro/ce-trebuie-sa-stiti-despre-noul-coronavirus/?fbclid=IwAR0Y3nXM4nkWC0vsLcTC6oJPR19tbKSQD8g-x6VJm06PhaT2b5Ov-83bpVg

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-povestea-tanarului-care-sta-de-7150-zile-in-carucior/?fbclid=IwAR3OVF3NRQ8dJRlZIpU9qAVWWyv-cE5cqZQ-HpEwIxZdc_f0YEriPCKI3vI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here