logo
RNTV Live

Primăria Ploieşti şi ADI Deşeuri caută noi soluţii pentru o mai bună gestinoare a deşeurilor

Theo Tănăsescu

Primăria Ploieşti şi ADI Deşeuri caută noi soluţii pentru o mai bună gestinoare a deşeurilor menajere în oraş. Din păcate, nu doar la acest capitol stăm rău. Invitat în studioul Ploieşti Tv, directorul executiv al ADI Deşeuri, Cristian Ganea a vorbit despre deşeurile vegetale şi cele rezultate din cosntrucţii care de cel mai multe ori rămân abandonate pe străzi.

Primăria Ploieşti şi ADI Deşeuri caută noi soluţii pentru o mai bună gestinoare a deşeurilor

An de an primăvara e anotimul curăţeniei, din păcate însă gunoiul rezultat rămâne abandonat pe străzi. Pentru acest tip de gunoi, şeful ADI a spus că se caută soluţii.

Nici deşeurile rezultate din construcţii nu au scăpat din vizorul autorităţilor, motiv pentru care la nivelul oraşului vor fi amplasate mai multe pubele destinate acestor tipuri de gunoaie.

Şeful ADI a declarat că primăria Ploiesti va monta anul acesta camere de supraveghere în dreptul ghenelor de gunoi pentru a fi traşi la răaspundere cei iresponsabili.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestenii-invitati-sa-si…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor