logo
RNTV Live

Primăria Ploiești a dat 37.000 de lei pe 3 pagini A4 pline de greșeli

Primăria Ploiești a dat 37.000 de lei pe 3 pagini A4 pline de greșeli
rnews

Primăria Ploiești a dat 37.000 de lei pe 3 pagini A4 pline de greșeli

Primăria Ploiești a plătit anul acesta bani frumoși pentru conceptul Târgului de Crăciun. Un fel de “ceva ce n-a mai văzut Ploieștiul”, care ne învață că fulgul de zăpadă este simbolul iernii și îl inventează pe Ploti, omul de zăpadă care să stea lângă “personaje consacrate precum Moș Crăciun”. 

Sunt câteva dintre datele cuprinse în conceptul firmei Produktiv Assets pentru Tărgul de Crăciun din Ploiești. Raportul se întinde pe 3 pagini A4 și a costat Primăria Ploiești 37.000 de lei.

E și plin de greșeli gramaticale și este întocmit stângaci, dar pentru aceste lucruri patronul firmei se scuză. E cetățean german, s-a grăbit și, în plus, tastatura îi joacă feste.

În orice caz, pare că Primăria Ploiești a dat 37.000 de lei pe trei foi cu platitudini.

Chiar dacă primarul Dobre dă asigurări: “Când s-a făcut selecţia celor care au participat, a existat o documentaţie mult mai stufoasă, care a fost apoi aprofundată”.

La licitaţia organizată de Primăria Ploieşti a participat, până la urmă, o singură societate, Produktiv Assets SRL, care a şi fost declarată câştigătoare.

Societatea nu este la prima colaborare cu administraţia locală de la Ploieşti. A fost implicată şi în organizarea Festivalului Medieval, conform iubescploieştii.ro.
Sursa: Adevărul

CITEȘTE mai multe AICI

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor