logo
RNTV Live

Primăria Ploiești continuă activitatea de dezinfecție la nivelul blocurilor. Vezi care sunt pe listă astăzi

dezinfectarea scărilor de bloc
Mihai Constantinescu

Primăria Ploiești continuă activitatea de dezinfecție la nivelul blocurilor. Vezi care sunt pe listă astăzi

Prevenirea răspândirii coronaviruslui continuă la Ploieşti. aşa se face  că astăzi continuă activitatea de dezinfecție la nivelul blocurilor din municipiul Ploiești, până la ora 17.00, după cum urmează:

  • Blocurile cuprinse între Șoseaua Vestului – strada Cosminele – strada  Mărășești (zona Penny, zona Profi Vest).

Substanța utilizată în cadrul acestor lucrări  este pe bază de peroxid de hidrogen și este avizată de Ministerul Sănătății. Aceasta poate fi ușor iritantă asupra epidermei și ochilor astfel că, rugăm cetățenii să nu stea în aria de pulverizare a produselor.

De menţionat estă că, după minim 1 oră de la terminarea tratamentului de dezinfecție, beneficiarii acestui serviciu au obligația de a aerisi spațiile care au fost supuse tratamentelor, timp de minim 1 oră. De asemenea, copiii, persoanele în vârstă sau bolnave, animalele și în special persoanele cu probleme respiratorii sau astmatice sunt rugate să circule numai după 2 ore de la efectuarea serviciului de  dezinfecție.

În cazul nerespectării recomandărilor, Primăria Municipiului Ploiești și S.C. Coral Impex S.R.L. vor fi absolvite de orice responsabilitate pentru eventualele incidente.

Municipalitatea ploieșteană roagă asociațiile de proprietari să asigure accesul în casa scării pentru a se executa serviciile respective în condiții optime, iar un reprezentant al blocului să confirme prestarea acestora.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/aldura-in-apartamente/?fbclid=IwAR3onJuzEezDzwHhasjDHynOIKA9WQ-Yu5QBVdgLuaLowSjZSfvLeGmK8YU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republianews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor