logo
RNTV Live

Primăria Ploieşti alocă bani de la buget pentru reluarea lucrărilor la podul de lemn de la Gara de Sud

sursa foto ph-online
Mihai Constantinescu

Podul de lemn de la Gara de Sud, prioritate în 2018

Primăria Ploieşti alocă bani de la buget pentru reluarea lucrărilor la podul de lemn de la Gara de Sud.

Cel puţin aşa intenţionează autorităţile locale ploieştene care sunt gata să aloce bani  pentru lucrările necesare. În acest sens, în curând va fi lansată o licitaţie, pentru proiectare şi execuţie. Investiţia se ridică la suma de 28 de milioane de lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/situatie-disperata-prahova-investitii-de-mii-de-euro-si-multe-locuri-de-munca-duse-de-rapa-vezi-de-ce/

Poiectarea şi executarea ar urma să fie finalizate în decursul a 18 luni. Acest lucru duce la concluzia că lucrările vor fi finalizate în prima parte a anului viitor.

Lucrările propriu-zise presupun dărâmarea celui vechi şi construirea unuia nou, pe acelaşi amplasamane. Va lega strada Depoului de Rafinorilor şi va asigura o scurtătură care va lega zona de vest şi cea de sud a municipiului, asigurând totodată şi o alternativă pentru ieşirea din Ploieşti spre Bucureşti.

Înălţimea podului va fi de peste 5,5 metri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor