logo
RNTV Live

Primăria Filipeștii de Pădure modernizează conductele de alimentare cu apa potabilă

conducta apa (Large)
Erika Stoica

Primăria Filipeștii de Pădure modernizează conductele de alimentare cu apa potabilă.

Conductele vechi pentru apă vor fi înlocuite cu unele noi, cu bani din bugetul propriu. Decizia a fost luată dupa ce s-a hotărat ca în localitate să se facă investiții în reabilitarea unor străzi și pentru a nu se ajunge la situația ca dupa finalizarea lucrărilor să se facă săpături pentru că rețeaua ar putea suferi avarii, s-a luat decizia ca mai întai să fie modernizată reteaua de apă și apoi să se repare drumurile.

“Sunt încantat să va anunț că beneficiem de un proiect major de reabilitare a mai multor străzi, care este finanțat cu fonduri de la nivel central, prin Programul Național “Anghel Saligny”  și vrem ca înainte de a începe această lucrare să finalizăm rețelele de sub pământ. De aceea, am prevăzut în bugetul local o sumă pentru înlocuirea conductelor de apă” – a declarat primarul Ciprian Morărescu.

Ministerul Dezvoltării a alocat suma de 16 milioane de lei pentru modernizarea a 9 drumuri locale. Înlocuirea conductelor de apă se va realiza pe o parte dintre aceste străzi.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor