logo
RNTV Live

Primăria din Câmpina: „interese personale și ordine”

imgnews_657eb3bd-fe78-4303-a789-7f15f06fc3ff
Ștefan Petre

Fost consilier local în Câmpina în perioada 2012-2020, în prezent președinte executiv al partidului România în Acțiune, Daniel Ioniță dezvăluie în cadrul unui interviu pentru Oglinda de Azi aspecte imorale ale administrației locale.

„Sunt în Primărie și persoane care au interese personale și care au interese ca firma X sau firma Y să lucreze pe un anumit proiect!”

Daniel Ioniță explică și motivele pentru care crede că liberalii din Consiliul Local și o parte din consilierii USR Câmpina susțin acum proiectele propuse de primarul Alin Moldoveanu, deși la începutul mandatului votau împotriva acestora, notează publicația citată:

„PNL votează cu primarul Moldoveanu (…). Am văzut clar că mama subprefectului, care este de la USR, votează cu fiul ei, care este la PNL”. (Fostul subprefect Alexandru Vane, recent eliberat din funcție, este și președinte interimar al PNL Câmpina – n.r. Oglinda de Azi). „N-am văzut în spațiul public motive pentru care anumiți consilieri își schimbă votul din decembrie până în ianuarie, adică în decembrie nu votează PUZ-ul cu pasaj subteran și în ianuarie votează bugetul ce include documentații ale acestuia. Cred că este vorba de interese personale, interese de grup și ordine politice venite de la nivel județean”

Întregul interviu (VIDEO) poate fi urmărit aici:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor