logo
RNTV Live

Prezenţe promiţătoare la Cupa României şi CN de Ansambluri pentru gimnastele de la CSM Ploieşti!

gimnastica CSM
Cristian Anghelescu

Prezenţe promiţătoare la Cupa României şi CN de Ansambluri pentru gimnastele de la CSM Ploieşti!

Sala Polivalentă din Bucureşti a găzduit Cupa României la Gimnastică Ritmică şi Campionatul Naţional de Ansambluri. În cadrul acestor întreceri, printre cele peste 200 de participante, s-au numărat şi sportivele CSM Ploieşti, pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu.

Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan şi Julia Oprea au obţinut calificarea pentru Cupa României în urma rezultatelor obţinute la Campionatele Naţionale din octombrie. Iar, în Campionatul de Ansambluri, CSM-ul a fost reprezentat în concursul junioarelor de Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan, Gabriela Constantin, Sabina Enache şi Anisia Drăgan, Julia Oprea fiind rezervă.

Aceleași poziții ca la Campionatul Național!

Cele două sportive ploieştene componente ale lotului naţional, Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, au avut din nou evoluţii bune în întrecerea junioarelor. Ele au reuşit să-şi menţină poziţiile ocupate la Campionatul Naţional: locul al 4-lea, respectiv al 5-lea. Denisa a avut un total de 55,200 puncte, iar Miruna a însumat la cele patru obiecte 54,800 puncte, având a 3-a performanţă la minge (13,500 puncte).

La rândul ei, Julia Oprea a repetat rezultatul de la „naţionale”, fiind a 6-a în competiţia de la categoria a III-a, dar cu o performanţă superioară: 39,550 puncte.

În întrecerea ansamblurilor, echipa clubului municipalității a obţinut 10,800 puncte, performanţă datorită căreia s-a clasat a 5-a la categoria junioare! Adică, nu departe de ultima treaptă a podiumului, pe care s-a aflat LPS Baia Mare, cu 11,350 puncte.

sursa: csmploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor