logo
RNTV Live

Prețul carburanților va fi compensat/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Prețul carburanților va fi compensat

Premierul Ciucă a anunțat că de la 1 iulie, pentru 3 luni, prețul carburanților va fi compensat cu 50 de bani pe litru. Ploieștenii nu cred că îi va ajuta în vreun fel această măsură, în condițiile în care, marți la Ploiești, cel mai ieftin litru de benzină se vindea cu 8,58 lei, iar cel de motorină cu 9,18 lei.

Prețul carburanților va fi compensat

După ce românii au protestat zile în șir din cauza creșterii necontrolate a prețurilor la carburanți, guvernanții au anunțat că au găsit soluția. Vor subvenționa, timp de trei luni, de la 1 iulie, cu 50 de bani litrul de benzină sau motorină. Jumătate din această sumă va fi decontată de la buget. Compensarea se va aplica direct la pompă și va apărea și pe bonul fiscal.

Ploieștenii spun însă că aceasta masura nu ii ajuta in niciun fel . Suma este dea dreptul derizorie.

Valoarea pachetului de compensare va fi de 2 miliarde de lei, jumătate din bani urmând a fi decontați de bugetul de stat, a anunțat premierul. La finalul acestei perioade, guvernul va analiza dacă e nevoie de un nou set de măsuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor