logo
RNTV Live

Președintele României, Klaus Iohannis, vine astăzi la Ploieşti

iohannis conferinta
Mihai Constantinescu

Iohannis la nsează astăzi cartea “EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”

Președintele României, Klaus Iohannis, vine astăzi la Ploieşti.

Președintele României, Klaus Iohannis, vine astăzi la Ploieşti pentru a lansa cea de-a treia cărte a sa „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Evenimentul va avea loc astăzi, începând cu ora 18.00, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Potrivit unui comunicat de presă, lansarea face parte dintr-o serie de întâlniri cu cititorii, în întreaga țară. Cartea este un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România, în contextul apartenenței la proiectul comunitar.

Președintele Klaus Iohannis va face și o vizită oficială la noul sediul al municipalității ploieștene, unde va purta discuții legate de administrația publică locală, în contextul apartenenței țării noastre la Ununea Europeană.

            Ctitorii pot vizualiza un fragment din volumul sus amintit la următorul link web: http://bit.ly/2OTcVCN .

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/atentie-soferi-incepe-de-astaziverificari-se-fac-in-toata-tara-inclusiv-prahova/?fbclid=IwAR38B9aqVY5N397UWS_oZ62cGJ2sDTRdwcGg-nuWWSEbNpt9AuPzZgV-xiA

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor