logo
RNTV Live

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu:” Guvernul PNL a decis alocarea rapidă a 3,5 milioane de lei către SJU Ploieşti”

pnl
Mihai Constantinescu

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu:” Guvernul PNL a decis alocarea rapidă a 3,5 milioane de lei către SJU Ploieşti”

Preşedintele PNL/ candidatul PNL Prahova la şefia CJ Prahova -Iulian Dumitresscu- anunţă că au fost alocate fonduri importante către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
“Având în vedere situaţia dificilă în care se găseşte Spitalul Judeţean de Urgenţă în contextul pandemiei de SARS – CoV2 şi a subfinanţării cronice din partea actualei administraţii a Consiliului Judeţean, Guvernul PNL a decis alocarea rapidă a 3,5 milioane de lei către unitatea sanitară.
Banii vor merge pentru a cumpăra: două aparate de radiologie, trei ecografe doppler, două nebulizatoare, 30 de paturi de terapie, o platformă de electrochirurgie cu sigilare vasculară şi o consolă balon cu contrapulsaţie.
Această finanţare este dependentă de un vot favorabil în Consiliul Judeţean pentru rectificarea bugetului Spitalului Judeţean. Să sperăm că PSD nu se va împotrivi, din raţiuni politice goale de conţinut, acestei alocări extrem de importante pentru sănătatea prahovenilor, a spus Iulian Dumitrescu.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor