logo
RNTV Live

Președintele Iulian Dumitrescu: Lucrările au fost finalizate la Cazanul 5 și 6 și urmează să fie iscirizate pe 5 ani de zile

iulian_octombrie
Dumitrescu Vlad

Lucrările finanțate de Consiliul Județean Prahova  aferente Cazanului 5 și Cazanului 6 au fost finalizate, astfel că la sfârșitul aceste săptămâni, cel puțin Cazanul 5 urmează a fi iscirizate. Anunțul a fost făcut de vicepreședintel Dumitru Tudone în cadrul ultimei ședințe a legislativului județean.

”În cursul acestei săptămâni  am fost informați că vom obține și iscirizarea Cazanului 5. Astfel, îl putem preda către municipalitate în vederea producerii de agent termic”, a anunțat Dumitru Tudone, vicepreședinte CJ Prahova.

Președintele Iulian Dumitrescu a susținut  că, în condițiile în care este funcțional și Cazanul 5,  speră ca primarul Andrei Volosevici să  se concentreze pe achiziția de gaze, în caz contrar urmând a fi expus riscului de a fi sancționat de ploieșteni.

” Oamenii trebuie să știe că tot ce am promis noi am făcut sau urmează să facem.  Lucrările au fost finalizate la Cazanul 5 și 6 și urmează să fie iscirizate pe 5 ani de zile. În același timp urmează să fie reparat și CAF 2.  Iar apa nu trebuia să fie oprită, așa cum a gândit cel care avea delegat sistemul de termoficare în timpul verii că vezi Doamne CAF 2 nu merge. Am avut dreptate. CAF 2 merge după cum vedeți și putea fi folosit până se finalizau lucrările la Cazanul 5 și 6. Au fost alte interese și alte persoane care au spus minciuni și au lăsat oamenii fără apă caldă atâta timp. Sper ca domnul primar să se concentreze pe achiziția de gaze. Dacă sunt gaze merge și CET-ul. Dacă nu, cetățenii știu să sancționeze orice lipsă de preocupare administrativă în interesul dumealor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor