logo
RNTV Live

Președintele CJ Prahova: “Vom face în patru luni ceea ce nu a făcut Transgaz în patru ani!” Vești bune pentru locuitorii de la Valea Slănicului

Iulian-dumitrescu-1
Erika Stoica

𝗩𝗼𝗺 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗶̂𝗻 patru 𝗹𝘂𝗻𝗶 𝗰𝗲𝗲𝗮 𝗰𝗲 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗴𝗮𝘇 𝗻𝘂 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗶̂𝗻 ani 𝗮𝗻𝗶. 𝗖𝗝 𝗣𝗿𝗮𝗵𝗼𝘃𝗮 𝗶̂𝘀̦𝗶 𝗮𝘀𝘂𝗺𝗮̆ 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗿𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗿𝗲𝘁̦𝗲𝗹𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗴𝗮𝘇𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗲 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗮 𝗦𝗹𝗮̆𝗻𝗶𝗰𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗹𝗮 𝗦𝗡𝗧𝗚𝗡“. Aceasta este declarația președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru locuitorii de pe Valea Slănicului.

Consiliul Județean Prahova își asumă construcția celor aproximativ 22 de km de racord, după ce Transgaz ne-a anunțat, în 10 noiembrie, printr-o adresă oficială, că ar executa această lucrare în 2027.

“Dacă am reușit în nouă luni să introducem aproape 300 km de rețea de gaze în localitățile de pe Valea Slănicului și să facem aproape 8.000 de branșamente, estimez că vom reuși să finalizăm, până în primăvară, și cei 22 de km de racord.

În paralel, creăm cadrul de extindere a numărului gospodăriilor branșate la gaze (asta în condițiile în care, în prezent, există cu mult mai multe cereri de branșare decât cele de la momentul demarării proiectului).

În acest scop, vom lansa procedura de concesiune a rețelei de distribuție de gaze naturale pe Valea Slănicului, cu obligația explicită pentru concesionar de a extinde rețeaua în cele 9 localități de pe Valea Slănicului și de a face noi branșamente gratuite pentru doritori.

Din calculele noastre, concesiunea ar trebui să se finalizeze în aceeași perioadă în care se va finaliza și racordul.

Cei care afirmau că pe Valea Slănicului vor fi construite niște țevi îngropate în pământ, prin care nu circulă gaze, sunt politicieni mărunți, fără viziune, care nu știu ce înseamnă cu adevărat să îţi ţii cuvântul dat”. a scris pe Facebook Dumitrescu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor