logo
RNTV Live

Preşedintele ALDE Ploieşti, George Pană: “Ce ascundeți, de fapt, DOMNULE PRIMAR ? Și DE CE VĂ OPUNEȚI, domnule primar, CONSTRUIRII UNUI SPITAL ATÂT DE NECESAR PLOIEȘTENILOR ??”

george_pana
Mihai Constantinescu

Preşedintele ALDE Ploieşti, George Pană: “Ce ascundeți, de fapt, DOMNULE PRIMAR ? Și DE CE VĂ OPUNEȚI, domnule primar, CONSTRUIRII UNUI SPITAL ATÂT DE NECESAR PLOIEȘTENILOR ??”

Într-o postare pe Facebook, preşedintele ALDE Ploieşti, George Pană, a ţinut să explice cetăţenilor care este cauza pentru care la Ploieşti nu se construieşte un spital municipal, asta în contextul în care edilul Adrian Dobre  a acuzat, din nou, consilierii ALDE că ar fi împotriva construirii noii unităţi spitaliceşti:

“Ce ascundeți, de fapt, DOMNULE PRIMAR ? Și DE CE VĂ OPUNEȚI, domnule primar, CONSTRUIRII UNUI SPITAL ATÂT DE NECESAR PLOIEȘTENILOR ??

Se apropie rapid, al naibii de rapid, alegerile din luna mai. Iar până atunci, primarul Dobre trebuie să pară că face în sfârșit ceva .

Și cum singurul lucru la care (crede că) se pricepe și nu îl obosește din cale-afară este convocarea conferințelor de presă, astăzi, ne-a mai servit una.

Cu aceeași voce de povestitor bătrân, primarul imatur a acuzat, din nou, consilierii ALDE că s-ar opune adoptării unor proiecte.

De data aceasta, însă, chiar a sărit calul, pretinzând, nici mai mult, nici mai puțin, că NOI! am fi împotriva construirii noului spital municipal, pentru că, astăzi, nu am votat proiectul de hotărâre având acest subiect.

Mai rea decât minciuna electorală, pe care si-a dorit-o preluată ”pe nemestecate” de presa locală, sunt ofensa adusă inteligenței concitadinilor noștri și josnicia manipulării la care a recurs domnul Dobre, invocând, speculând o situație dramatică precum cea a victimelor epidemiei de gripă!

Oribil!

Mă simt, deci, dator, în calitate de viceprimar, să îi informez, corect, pe ploieșteni în legătură cu poziția ALDE în ceea ce privește construirea noului spital:

AVEM NEVOIE DE UN NOU SPITAL ȘI SUSȚINEM 100% CONSTRUIREA LUI ȘI DOTAREA LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE!

În luna octombrie 2017, ALDE a votat PENTRU preluarea , de la Ministerul Apărării Naționale, a terenului pe care acest spital urma să se construiască.

Ce a făcut domnul Dobre până la finele anului 2018, când a venit cu o nouă hotărâre, în acest sens ?

NIMIC!

Doar A NEGOCIAT FOARTE PROST clauzele realizării, în sensul că, în documentele de preluare a terenului a fost inclusă condiția ca, pe suprafața rămasă disponibilă, ANL să construiască un numar de 80 de apartamente ce ar fi trebuit predate dupa primii 4 ani etapizat Ministerului Apararii.

Iar dacă, la termenul stabilit, ANL nu ar fi predat, la cheie, locuințele, terenul ar fi urmat să fie restituit Ministerului Apărării.

Cu alte cuvinte, derularea contractului între cele două părți semnatare, Primăria și Ministerul Apărării, depindea 100% de o a treia entitate, ANL, care nu are nicio calitate în contract!

Soluția ieșirii din impas au oferit-o tot consilierii ALDE, care, alături de cei ai PSD au solicitat, în Comisia de patrimoniu a Consiliului local, încheierea unui protocol între toate cele trei părți implicate: Primăria Ploiești, Ministerul Apărării și ANL, prin care fiecare să își clarifice modalitățile de realizare a obiectivelor și responsabilitățile și, astfel, să poată fi deblocată situația și demarate procedurile necesare.

ADRESA OFICIALĂ CĂTRE MINISTERUL APĂRĂRII ȘI A.N.L. ESTE BLOCATĂ, ați ghicit!, LA CABINETUL DOMNULUI PRIMAR DOBRE!!!

Așadar, întrebăm: DOMNULE PRIMAR, DE CE VĂ OPUNEȚI CONSTRUIRII UNUI SPITAL ATÂT DE NECESAR PLOIEȘTENILOR ???

Și, dacă vă opuneți, și faceți, totuși, circ, de dragul campaniei electorale, dumneavoastră cum stați cu propria sănătate?”, a spus preşedintele ALDE Ploieşti, George Pană, pe Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor