Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a ajuns in Prahova. Primul ministru a facut mai intai o oprire, la Ploiesti, la Halele Centrale. Acesta a facut acolo baie de multime, dupa care a vizitat o fabrica de mezeluri din judet si mai apoi a participat, la Valea Doftanei, unde incep lucrarile la drumul Valea Doftanei – Sacele – Valea Doftanei.

Insotit de reprezentantii administratiei locale si judetene primul ministru, Marcel Ciolacu, a vizitat cladirea Halelor Centrale, din Ploiesti, unde i-a fost prezentat proiectul de reabilitare.

A urmat apoi traseul centrului comercial, prin hala de peste, pana la piata de fructe si legume. Premierul a plecat apoi sa viziteze o fabrica de mezeluri, dupa care a ajuns la Valea Doftanei. Aici a participat la incepetrea lucrarilor pentru proiectul Transbai.

Marcel Ciolacu a spus faptul ca si- ar dori sa se ajunga spre 10% din produsul intern brut pentru investitii.

Reabilitarea si modernizarea DJ 102I Valea Doftanei, Prahova – Bradet, judetul Brasov se va realiza pe o lungime de 25,6 km, pe cele doua tronsoane. Durata de executie este de 42 de luni, iar valoarea totala estimata depaseste 640 de milioane de lei. Compania Nationala de Investitii va asigura 616 milioane de lei, iar diferenta va fi suportata de Consiliile Judetene Prahova si Brasov.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *