logo
RNTV Live

”DRAGNEA PSD” LUPTĂ PENTRU PARCUL MUNICIPAL VEST

Dumitrescu Vlad

Deputatul Mihai Polițeanu a fost protagonistul unui adevărat scandal în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Ploiești. Ba mai mult, parlamentarul care se erijează în persoana care vrea să salveze  Parcul Municipal Vest a prezentat un număr de 1842 de semnături care ridică mari semne de întrebare. Nu de alta, dar printre cei care solicită să fie oprit transferul spațiului de agrement în administrarea Consiliului Județean este și Dragnea PSD din Hunedoara, așa cum este înscris în liste.

Ședința Consiliului Local Ploiești s-a transformat într-un adevărat circ politic. Întreg scandalul a avut în centrul atenției cedarea Parcului Municipal Vest în administrarea Consiliului Județean, iar protagonist a fost deputatul Mihai Polițeanu, cel care s-a declarat dezamăgit de faptul că Gheorghe Sârbu,consilier local, a refuzat să primească un dosar cu 1842 de semnatari care se opun cedării spațiului de agrement.

Totuși, la o simplă analiză a semnăturilor prezentate de Mihai Polițeanu, despre care susține că sunt ale ploieștenilor, putem spune că, o mare parte nu au nicio legătură cu realitate. Nu doar faptul că mulți dintre așa ziși semnatari nu sunt nici măcar din Prahova, ci pe listă figurează și ”Dragnea PSD” din Hunedoara.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor