Premieră în Prahova! Localitatea cu propria MONEDĂ VIRTUALĂ/ FOTO

ajutoare de la UE pentru cetăţenii din Filipeţtii de Pădure
Anunţ important pentru cetăţenii din Filipeştii de Pădure. Se întâmplă de mâine!

Premieră în Prahova! Localitatea cu propria MONEDĂ VIRTUALĂ

Copii din Filipeștii de Pădure au un spiriduş care îi ajută să recicleze. Se numeşte Pădurel şi este metoda ingenioasă găsită de autorităţile din Filipeştii de Pădure pentru a-i determina pe cei mici să aibă grjă de mediul înconjurător. Pentru ambalajele strânse, cei mici vor fi răsplătiţi cu monede virtuale. Filipeștii de Pădure, devine astfel prima comunitate din Prahova și printre puținele din Romania, alături de Primăria Ciugud din județul Alba, care își lansează propria monedă virtuală.

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/fonduri-importante-pentru-renovarea-salilor/

Premieră în Prahova: Pădurel – spiridușul reciclator

“Când noi vom recicla, Pădurel va triumfa!Cum nu ați auzit încă de Pădurel? Acesta este cel mai nou prieten al copiilor din Filipeștii de Pădure și îi ajută să recicleze, păstrând astfel comuna curată. „ Pădurel – spiridușul reciclator” a apărut, peste noapte, în centrul comunității noastre și este o stație inteligenta de reciclare a PET-urilor și a dozelor de aluminiu. În schimbul acestor ambalaje, spiridușul Pădurel le oferă copiilor FILIbani, monede virtuale. Filipeștii de Pădure, devine astfel prima comunitate din Prahova și printre puținele din Romania, alături de Primăria Ciugud din județul Alba, care își lansează propria monedă virtuală: FILIban. Moneda nu are valoare de criptomonedă, ci este doar o formă de recompensare a copiilor.

Mulțumiri deosebite companiei care a sponsorizat în întregime proiectul. Primăria Filipeștii de Pădure a decis să implementeze acest proiect pilot pentru a stimula protejarea mediului înconjurător în comunitatea noastră. Măsura are ca scop pregătirea cetățenilor pentru intrarea în vigoare a Legii Garanției, care va prevede perceperea și returnarea unei garanții percepută pentru ambalajele din plastic, sticlă și aluminiu, ” a scris pe Facebook edilul localităţii Ciprian Morărescu.

Magie de sărbători

Cei mici trebuie să ţtoe că în preajma sărbătorilor de iarnă, Pădurel va face o vrajă și va transforma toți FILIbanii colectați de copii în bani reali, care vor putea fi folosiți pentru acțiuni educaționale sau extrașcolare. Hai să-l ajutăm pe Pădurel! Este un spiriduș cu o misiune extrem de specială: să păstreze comuna curată!

Vezi şi https://republikanews.ro/accident-rutier-pe-dn1-4/

Vezi şi https://republikanews.ro/situatie-discriminatorie-la…/

Pentru mai multe ştiri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here