logo
RNTV Live

Pregătiri de 1 mai pe litoralul românesc. Cum vor petrece românii

neptun1588836498
Ștefan Petre

Cu o săptămână înainte de weekendul prelungit în ocazia zilei de 1 mai, la malul mării au fost 17 grade. Câțiva români au fost inspirați și au mers pe litoral, unde s-au bucurat de o zi superbă. Cei mai curajoși dintre aceștia s-au aruncat și în mare, marcând astfel prima baie pe anul acesta.

Cu toate că apa este încă rece, soarele a reușit să încălzească câțiva oameni nerăbdători de a face o baie. Inclusiv câteva tinere din Ucraina au profitat de căldura de la malul mării. Acestea s-au aruncat nestingherite în apă, deși aceasta nu avea mai mult de 11 grade Celsius.

Tânără din Ucraina: „Apa e așa de bună, nu e rece. Foarte caldă! Noi înotăm toată iarna, tot timpul iarna alergăm și înotăm!”

Cum va fi vremea de 1 mai

Din păcate, vremea va fi capricioasă în weekendul de 1 mai, însă o sumedenie de evenimente pentru toate gusturile vor fi organizate.

În Mamaia cluburile vor fi deschise și pe plajă va avea loc un festival de muzică electronică. Iar în Constanța primăria organizează un festival de grătare care va ține 3 zile. Concerte pe plajă cu artiști români și străini vor fi organizate și la Costinești. Iar în Vama Veche vor fi tradiționalele petreceri pe plajă, de 1 mai.

Sursă: Știrile Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor