logo
RNTV Live

Prefectura Prahova, grave probleme de comunicare. Purtătorul de cuvânt și-a dat demisia astăzi

numire-la-prefectura-prahova_199be
rnews

Fără VOCE UNICĂ, în stare de urgență!

În plin sezon de Coronavirus, fiecare informație este importantă, iar astfel de informații ar trebui sa vină de la autorități competente.

 

Încă de la primele măsuri luate la nivel național, RepublikaNews și Ploiești Tv au solicitat constant informații pentru populația acestui județ. Prefectura Prahova a fost desemnata la vremea aceea “voce unică” pe această problemă, tocmai pentru ca jurnaliștii sa nu sune pe la toate instituţiile pentru a afla o informație.

Din nefericire, “vocea unică” s-a transformat în “vocea fără glas”, întrucât purtătorul de cuvânt era nevoit să obțină de fiecare data aprobare pentru a vorbi.

Pentru a oferi informații corecte prahovenilor, Ploiești Tv s-a oferit să filmeze și să difuzeze toate şedintele organizate în Cadrul Comandamentelor pentur Situaţii de Urgenţă. Din păcate, răspunsul a fost de fiecare negativ.

De la momentul numirii în funcție și până în prezent, prefectul județului nu a avut nicio întâlnire cu jurnaliţtii prahoveni pentru a oferi lămuriri cu privire la problemele care nu pot suferi amânare. (Ex. pesta procina, covid 19 )

Reaminitim pe aceasta cale ca televiziunea nu funcționeaza doar cu comunicate de presa. Avem nevoie de imagini și declaratii.

Astazi, situatia pare că a scăpat de sub control. Vocea unică pe  subiectul CORONAVIRUS , purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Raluca Eparu, și-a dat demisia. Imediat după decizie, aceasta a transmis colegilor din presă, următorul mesaj:

“Bună ziua! Mi-a părut bine să lucrez cu voi. De astăzi nu voi mai fi purtător de cuvânt al prefectului. Vă mulțumesc pentru sprijin și că nu mi-ați făcut foarte mari probleme în aceasta postură! Vă pup pe toți!”.

RepublikaNews şi Ploieşti îţi mulţumesc pentru toate eforturile pe care le-ai făcut pentru ca noi să avem ce să le spunem prahovenilor. Te pupăm ,Ralu!

Astfel, până la numirea unui nou purtător de cuvânt, Prahova rămâne fără voce unică pe un subiect care macină o lume întreagă.

P.S. Nu e de mirare astfel că în lipsa unei transparențe din partea instituțiilor, oamenii vor continua să apeleze la fabricile de fakenewsuri.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor