logo
RNTV Live

Prefectul Prahovei dispune anchetă în Slănic

Slanic-2
Erika Stoica

Prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, a ordonat o investigație amănunțită a lucrărilor desfășurate în localitatea Slănic, după o serie de semnale de alarmă și acuzații privind neregulile în execuție și gestionare.

Prefectul Drăgănescu a cerut Inspectoratului de Stat în Construcții, Inspectoratului Județean de Poliție, Curții de Conturi, Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor și Inspectoratului Teritorial de Muncă să investigheze și să raporteze cu privire la diverse aspecte legate de proiectul de la Slănic, inclusiv respectarea condițiilor din certificatul de urbanism, legalitatea contractului de execuție și calitatea lucrărilor.

Această acțiune a fost motivată de numeroasele sesizări primite, inclusiv de la Primăria Slănic, care a reclamat refuzul de sprijin financiar din partea Consiliului Județean și nerespectarea termenelor contractuale de către executant. Prefectul a subliniat că se va asigura că cei responsabili vor fi trași la răspundere pentru eventualele încălcări ale legii și că populația va fi informată cu privire la progresul anchetei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor