logo
RNTV Live

COVID-19 dă o nouă lovitură: Târgul de Crăciun de la Sibiu, anulat

index-1
Mihai Constantinescu

COVID-19 dă o nouă lovitură: Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost anulat! Incidenţa cazurilor de infectări cu noul coronavirus în municipiul Sibiu a ajuns la 6,03 cazuri la mia de locuitori.

„Ştim că vă aşteptaţi ca dintr-o zi într-alta să ne vedeţi instalând căsuţele în centrul oraşului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluţia pandemiei este îngrijorătoare, şi orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul.

Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranţa că ne putem aduce contribuţia la încetinirea creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toţii, în această perioadă. Noi suntem pregătiţi să organizăm evenimentul, în cazul în care situaţia se va îmbunătăţi vom regândi această decizie, până atunci, aveţi grijă de voi”, au arătat organizatorii, într-o postare pe Facebook.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-semnat-contractul-pentru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/parada-de-1-decembrie-si…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-introdusa-alternativa-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor