logo
RNTV Live

Prăpăd într-o locuință după ce un bărbat a verificat etanșeitatea unei butelii cu făcără deschisă

butelie
Erika Stoica

Metoda de verificare a etanșeității unei butelii a creat prăpad în locuința unui bărbat și panică printre vecini. Este întamplarea petrecută astăzi, cand un bărbat dintr-o localitate din Teleorman a decis să verifice etanșeitatea unei butelii cu ajutorul unei flăcări. Din păcate, metoda a creat prăpăd și casa i-a luat foc, existăn pericolul ca incendiul să se propage la alte două locuințe.

Pompierii au luptat două ore cu focul.

“Din primele cercetări efectuate, a reieşit că focul a izbucnit la o butelie, când s-a încercat verificarea etanşeităţii cu flacără. Pentru evitarea unor situaţii asemănătoare, recomandăm cetăţenilor următoarele măsuri: verificaţi etanşeitatea conductelor de gaze doar cu emulsie de apă şi săpun, este interzisă utilizarea flăcării pentru a face acest lucru (…). Folosiţi doar butelii comercializate în unităţi specializate”, precizează ISU Teleorman, citat de observatornews.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor