logo
RNTV Live

Prahovenii sunt invitaţi la teatru. Ce piese puteţi urmări

tearu
Mihai Constantinescu

Prahovenii sunt invitaţi şi săptămâna aceasta la teatru. Nu trebuie să rataţi ” Crima la Howard Johnson” care se va juca weekend-ul acesta, 7-8 noiembrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Doamna Arlene Miller trăieşte o adevarată poveste de dragoste cu dentistul familiei, alături de care pune la cale un plan pentru a se descotorosi de soţul ei insipid. Cu toate acestea, aventura ei amoroasă suferă după ce află că amantul o înşeala, drept pentru care ia decizia de a se răzbuna şi pe acesta şi a pune capat infidelităţii lui pentru totdeauna. Spectacolul prezinta un şir comic de evenimente neaşteptate, ce vor ţine publicul cu sufletul la gura.

Şi cei mici sunt invitaţi la teatru. Duminică, 8 noiembrie, de la ora 11:00, sunt invitaţi la sala Teatrului de Animatie Imaginario pentru a urmări Sinbad marinarul. Sinbad se îmbarcă într-o călătorie pe mare pentru a contempla sensul vieţii, dar aventura sa duce la descoperirea unor meleaguri noi, unde magia trăieşte în comuniune cu natura. O poveste fantastică, ideală pentru copii, despre curaj şi descoperirea de sine.

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/300-de-locuri-neocupate-in…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cj-prahova-da-bani-pentru…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/autoritatile-au-raportat-un…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor