logo
RNTV Live

Prahovenii, responsabili în perioada sărbătorilor. Vezi cate amenzi s-au aplicat

04-inviere
Mihai Constantinescu

Prahovenii au fost responsabili în perioada sărbătorilor. Reprezentanții IJJ Prahova anunță că în perioada 30.04 – 03.05.2021, peste 700 de efective din cadrul Inspectoratului au acționat atât independent cât și alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranţă publică și totodată pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus SARS-Cov-2, cu ocazia desfășurării manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului dar și pe traseele montane, în staţiunile turistice şi în zonele de agreement. Astfel, au fostaplicate numai 71 de sancțiuni contravenționale (dintre care 45 de avertismente) în valoare de 8.500 de lei.


Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova mulțumește cetățenilor care au înțeles importanța respectării normelor de protecție sanitară, necesare în această perioadă.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/un-barbat-gasit-mort-in-fata…/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/volosevici-a-cerut-note…/

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor