logo
RNTV Live

Prahovenii, invitaţi mâine la Vălenii de Munte. Nu trebuie ratat!

7_8_20_expo
Mihai Constantinescu

Se deschide „Universitatea Populară de Vară – trecut și prezent” la Vălenii de Munte

Muzeul Memorial „Nicolae Iorgaˮ din Vălenii de Munte, str. George Enescu nr. 1-3, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, vă invită vineri, 7 august 2020, ora 1100, la vernisajul expoziției temporare „Universitatea Populară de Vară – trecut și prezentˮ desfăşurat on-line pe paginile de facebook: https://www.facebook.com/Muzeul-Memorial-Nicolae-Iorgahttps://www.facebook.com/Muzeul-Judetean-de-Istorie-si-Arheologie-Prahova, pe site şi pe canalul de youtube ale Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

Pentru a rămâne în spiritul înălțător al Cursurilor de Vară, care se țineau în jurul datei de 15 august, vă propunem o scurtă incursiune prin momentele importante din timpul profesorului Nicolae Iorga și până în zilele noastre, prin intermediul exponatelor din patrimoniul propriu.

Vă așteptăm la Muzeul Memorial „Nicolae Iorgaˮ în perioada 7 – 31 august 2020 să rememorăm o filă importantă din istoria culturii naționale și să omagiem cea mai de seamă ctitorie a savantului român prin acestă expoziţie, care valorifică fotografii inedite cu Nicolae Iorga în mijlocul cursanților, documente originale emise de Universitatea de Vară, alături de publicații recente și plachete omagiale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-un-jandarm-a-fost-gasit-mort-era-impuscat-in-cap/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/klaus-iohannis-scoala-incepe-pe-14-septembrie-trei-scenarii/?fbclid=IwAR2wi72Wm3UUr2ltdVJhcMTqdfuqdJeE57NbrLAridjlKAQwICBEsuMQ–U

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat de presă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor