logo
RNTV Live

Prahovenii, invitaţi la Târgul de Turism ExpoVacanța. Este pregătită o tombolă cu premii

sursă foto Ciao.ro
Mihai Constantinescu

Prahovenii, invitaţi la Târgul de Turism ExpoVacanța. Vezi când

În perioada 15-17 martie 2019,  APDT Prahova organizează o nouă ediție a târgului de turism prahovean: Târgul de Turism ExpoVacanța.

Târgul de Turism ExpoVacanța îi așteaptă pe cei interesați cu oferte speciale pentru vacanța copiilor, pentru Paște, Rusalii, 1 mai, sezonul de vară, atât în țară cât și străinătate. Vizitatorii vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de expozanți și parteneri, și să admire expoziția fotografică din cadrul Târgului.

În parteneriat cu instituţii de cultură prahovene şi spaţii de agrement APDT va prezenta cu această ocazie conceptul Prahova Interactivă. Parcuri de distracţie, muzee, instituţii de cultură precum teatrul şi filarmonica, hipodromul, grădina zoologică vor fi parte a atracțiilor locale, care le vor fi prezentate vizitatorilor într-o formă interactivă, inedită.

“Am ajuns la ediţia a XII-a şi ne bucurăm că putem oferi ceva nou în fiecare an. Alături de conceptul Prahova Interactiva prezentăm vizitatorilor şi harta turistică a judeţului Prahova, proaspăt lansată la Târgul de Turism al României. Ofertele pe care agenţiile le vor avea disponibile în cadrul târgului aduc reduceri de până la 20%” a declarat Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Târgul este organizat   în incinta Ploiești Shopping City.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor