logo
RNTV Live

Prahovenii invitaţi la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri deschis la Sinaia

Târgul Cu Bunătăţi. Toamna începe în forţă la Ploieşti! Revine Târgul Cu Bunătăţi
Mihai Constantinescu

Prahovenii invitaţi la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri deschis la Sinaia

Prahovenii care merg la Sinaia au posibilitatea ca până dumincă să treacă și pe Târgul cu Bunătăți și Dichisuri.

Veţi putea degusta: brânzeturi de toate felurile și pentru toate gusturile, preparate din carne de porc, vită și oaie, plăcinte, găluști cu prune, vinuri, ceaiuri si cafele speciale, zacuște, gemuri și dulcețuri, siropuri si miere, baclavale și turtă dulce, migdale, nuci și caju pralinate. O mulțime de bunătăți care mai de care mai apetisante și gustoase.

Artiștii prezenți îți vor etala dichisurile minunate, migălite cu pricepere: decorațiuni din lemn sculptate manual, lavandă proaspăt uscată sau prelucrată, regăsită în decorațiuni și cosmetice, port popular cusut manual, bijuterii din pietre semiprețioase șau lemn, chimire și marochinărie artizanală, cosmetice naturale, picturi speciale pe coajă de ou.

Nu trebuie să ratați standul în care își vor prezenta creațiile copiii de la Centrul Rezidential de tip familial din Brebu, mai exact obiecte de decor din hârtie și sticlă reciclate care pot decora cu cinste locuința oricui și prin a căror cumpărare îi veți ajuta pe copii să aibă un week-end de neuitat la Sinaia.

Bunătăți, dichisuri, delicatese, migăleli, specialități, meșteșug, găteli. Răcoare, soare numai cât trebuie, case istorice spectaculoase, castel, muzeu, aer curat, parc istoric, cinematograf, trasee de biciclete, telegondolă. Așa ar putea arăta ieșirea la munte, la Sinaia, în perioada mini-vacanței ce urmează.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor