logo
RNTV Live

Prahovenii, invitați la evenimente de top toamna aceasta

Karpatia Pony Show2
Erika Stoica

Prahovenii sunt invitați la evenimente de top toamna aceasta, ca de exemplu Karpathia Horse Show ajuns la editia cu nr VIII care va avea loc tot pe Domeniul Cantacuzino de la Floresti .

“Suntem încântați că această ediție este etapă calificativă pentru Jocurile Olimpice de la Paris. În 2024 se sărbătoresc 100 de ani de la ediția din 1924. Miliarde de telespectatori și milioane de spectatori vor umări 10.000 de sportivi ce concurează la 329 de probe în cadrul a 32 de sporturi olimpice! Pregătirile Concursului Complet Internațional de la Paris au început deja, și suntem mândri că România a intrat în acest circuit prin ediția Karpatia Horse Show din acest an.” spune directorul evenimentului, Mihnea Vîrgolici.

 Seria evenimentelor “Armata Romaniei este a mea” revine la Ploiesti
Deschiderea seriei de evenimente dedicate educatiei,culturii,traditiilor militare si civile din domenii militare si conexe acestora are loc la Ploiesti pe data de 19 septembrie 2023 incepand cu ora 13:00. Debutul il are evenimentul cu numele “Secretele Marii” care se va desfasura pana pe data de 22 septembrie intre orele 09:00-19:00.
Vor fi prezente Academia Fortelor Navale “Mircea cel batran”, Scoala Militara de Maistri a Fortelor Navale,Colegiul National Militar Alexandru Ioan Cuza, marinari, militari, infanteristi marini, scafandri de lupta, Fanfara Fortelor Navale, concerte, expozitii, prezentari, proiectii, spectacole intre orele 09.00-19.00 zilnic, in Sala Pasilor Pierduti (a Coloanelor).
Accesul este gratuit.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor