logo
RNTV Live

Prahovenii, invitaţi la cel mai “delicios” Târg de bunătăţi şi dichisuri din această toamnă

adeee763-37578994_2019492845047292_1149820551104036864_n
Mihai Constantinescu

Târgul de bunătăţi şi dichisuri revine la Sinaia

Prahovenii, invitaţi la cel mai “delicios” Târg de bunătăţi şi dichisuri din această toamnă.

Dacă încă nu aveţi planuri pentru week-end, acceptaţi invitaţia de a merge la cel mai delicioas târg de bunătăţi al toamnei.

” Târgul de bunătăţi şi dichisuri” revine la Sinaia, în forţă. Poftcioşii trebuie să ştie că aceste este organizat în perioada  09-11.11.2018 la Sianai, în centru, până în Parcul Dimitrie Ghica.

Prahovenii şi numai sunt aşteptaţi de mai multe familii care au produse făcute după reteţe proprii.Spre exemplu puteţi cumpăra brânza făcută după o reţetă secretă a familie Bangală sau gemurile și siropuri de pe Dealurile Uilei, din Mureș, de la familia Tămășan care sunt speciale prin însăși ingredientele folosite, potrivit unui comunicat de presă.

Veți putea cumpăra de la mureșeni dulcețuri din flori de salcâm, boabe de soc, păpădie, strugurei roz, prune cu nuci, coacăze negre sau siropuri de pere, păpadie, mentă sălbatică și trandafiri.

Cei care vor merge la târg se vor putea bucura şi de alte bunătăţi. Pe listă sunt: pastamă de oaie, păstrăvi de la Doftana afumați numai cât trebuie, folosiți și în zacusca de legume și la specialitatea Păstrăvăriei- cârnații din păstrăv, miere naturală dar și preparate pe bază de miere și propolis sau o gamă de siropuri. Nu lipsesc prăjiturile de casă, turta dulce, baclavalele, covrigii argeșeni și ciocolata de casă.

La târg veţi găsi şi multe cadouri unicat și lucrate manual: tablouri cu fir continuu din sârmă inoxidabilă, bijuterii din pietre semiprețioase, ii și chimire, aranjamanente florale și produse cosmetice pe bază de lavandă, îmbrăcăminte pictată manual sau genți din piele.

Foto cu carater ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor