logo
RNTV Live

Prahovenii invitați la Bursa locurilor de muncă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Prahovenii invitați la Bursa locurilor de muncă

O nouă oportunitate pentru absolventi, si nu numai, de a-si gasi un loc de munca. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova va organiza vineri, 14 octombrie, o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă. Acțiunea va avea loc și la nivel național.

Prahovenii invitați la Bursa locurilor de muncă

La această ediție, potrivit AJOFM Prahova, pot participa și alte categorii de persoane care se află în căutarea unui loc de muncă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova a precizat că evenimentul va avea loc la nivel naţional și are drept scop, facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile. Totodată se dorește prin acest eveniment o interacțiune directă a celor aflati in cautarea unui loc de muncă directă cu agenții economici pentru a asigura o piață concurențială loială și transparentă.

Atât absolvenții cat și celelalte categorii de persoane aflate în căutarea unui job au la dispoziție o gamă largă de oferte, atât pentru cei cu studii medii cat si superioare. 

Acțiunea va avea loc de la ora 9.00, la Hotel Central, Sala Polivalenta, etajul 1.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor