logo
RNTV Live

Prahovenii, invitați la Balul Florilor. Dress Code: Black Tie

unnamed (1)
Erika Stoica

Prahovenii, invitați la Balul Florilor. Dress Code: Black Tie


”Balul Florilor” vă invită la o nouă seară magică. Vineri, 24 martie 2023, de la ora 18.30, Sala Coloanelor Palatului Culturii din Ploiești va fi gazda unui eveniment extraordinar marca Rotary Club Ploiești, desfășurat sub sloganul ”Susținem educația, premiem excelența”. Proiectul are drept scop finanțarea și susținerea inițiativelor individuale sau colective care vizează performanța în domenii precum artă, educație, știință sau sport. Pornind de la deviza rotariană ”A servi mai presus de sine”, organizatorii doresc să susțină educația și excelența în toate formele ei, sprijinind tinerii talentați, profesorii dedicați, specialiștii din diverse domenii, și sportivii de valoare. De asemenea, o parte  importantă din fondurile obținute va fi orientată și spre ”Leagăn prins de stele”, așezământul care aparține Mănăstirii Turnu.

Proiectul, aflat în plină dezvoltare, este dedicat copiilor aflați în situații dificile.
”Balul Florilor” vă așteaptă cu un dineu de poartă semnătura unui renumit chef, băuturi fine și un program artistic deosebit. Evenimentul va fi deschis de Cvartetul Chronos al Filarmonicii, momentul fiind urmat de un concert susținut de Zoom Band alături de Cezar Ouatu și Nico.

Dress Code: Black Tie

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor