logo
RNTV Live

Prahovenii fac lucruri “trăsnite”. Ajungem toți pietoni?

razie în trafic
Mihai Constantinescu

Prahovenii fac lucruri “trăsnite”. Ajungem toți pietoni?

Dovad a stau controalele zilnice din trafic efectuate de oamenii legii prahoveni Mulți soferii sunt prinși pe picior greșit la volan . Fie că vorbim de viteză, alcool sau consum de droguri, tot mai mulți conducători auto răman pietoni, dar si mai săraci dupa ce-si achita amezile pentru problemele depistate.

Ziua de ieri nu a făcutt excepție . Alte 10 persoane au fost lăsate fără carnetele de șofer.

Concret, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat activități pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere Acțiunile au avut loc pe principalele drumuri naționale din județ, dar și pe raza localităților Bărcănești, Brazi, Gorgota și Puchenii Mari.

160 de autovehicule verificate. Prahovenii fac lucruri “trăsnite”

În cadrul acțiunilor, au fost controlate 160 de autovehicule, fiind efectuate în acest context 106 testări cu aparatul etilotest și 7 testări cu aparatul DrugTest.

În urma abaterilor constatate au fost reținute 10 permis de conducere. 5 dintre ele au fost reținute pentru nerespecatarea regimului legal de viteză.

În total au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 37.055 de lei.

“Revenim prin a recomanda conducătorilor auto să respecte prevederile legale, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să conștientizeze faptul că își pot pune în pericol atât propria viață, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic”, au menționat reprezentanții IJP Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor