logo
RNTV Live

Prahovenii fac legea pe şosele. Vezi cum au fost pedepsiţi de poliţişti

Prahovenii fac legea pe şosele. Vezi cum au fost pedepsiţi de poliţişti
Mihai Constantinescu

Nu este o surpriză că din ce în ce mai mulţi prahoveni nu se mai supun regulilor de circulaţie. Fie că apasă prea mult pedala de acceleraţie, se urcă băuţi la volan sau nu respectă culoarea roşie a semaforului, prahovenii par să aibă propriile reguli de circulaţie.

Doar la ultimul control în trafic efectuat de către oamenii legii au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.770 lei (48 pentru viteză, 5 pentru neutilizarea centurilor, 17 pentru pietoni care au trecut prin loc nepermis).

În ceea ce priveşte abaterile constatate pentru viteză prea mare, cele mai grave situaţii au fost descoperite şi pedepsite de poliţişti la Băneşti. O femeie rula cu viteza de de 155 km/h(+80), un bărbat se deplasa cu viteza de de 158 km/h(+58), iar alți doi cu viteza de 152 km/h(+52).

Şi în zona localității Baicoi, doi șoferi au fost înregistrați cu aparatul radar circulând cu viteza de de 152 km/h(+52), respectiv 154 km/h(+54),  iar un altul cu viteza de de 168 km/h(+68)

Polițiștii de la  Poiana Câmpina au depistat un şofer din Câmpina, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 100 E în localitatea Poiana Câmpina, având o alcoolemie de 0,79 Mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpina unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Poiana Câmpina urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina cu soluţie procedurală.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor