logo
RNTV Live

Prahoveni “prăjiţi” de poliţişti pentru că vindeau ulei de floarea soarelui

Prahoveni “prăjiţi” de poliţişti pentru că vindeau ulei de floarea soarelui
Mihai Constantinescu

Prahoveni “prăjiţi” de poliţişti pentru că vindeau ulei de floarea soarelui. Asta s-a întâmplat în urma acţiunii desfăşurate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economic, care a avut drept scop prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul producerii, prelucrării şi comercializării produselor agroalimentare.

Acțiunea s-a desfășurat în Buşteni şi Filipeştii de Târg. Au fost verificaţi trei agenţi economici și s-au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 37.000 lei.

În urma verificărilor efectuate la o societate, s-a constatat că era oferit spre vânzare ulei de floarea soarelui pentru care nu s-a putut face dovada provenienţei.

Agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 lei, totodată dispunându-se măsura complementară a confiscării bunurilor pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor