logo
RNTV Live

Prahoveni în pericol din cauza șoferilor inconștienți. Oamenii legii au aplicat legea

Un şofer beat a cedat maşina unei persoane fără permis pentru a scăpa de pedeapsă!
Erika Stoica

Prahoveni în pericol din cauza șoferilor inconștienți. Oamenii legii au aplicat legea.

Alcoolul la volan a devenit obișnuiță în Prahova. Zilnic unt descoperiți în trafic conducători auto care sunt la voal deși au consumat băuturi alcoolice.

Doar în ultimile 24 de ore au fost descoperiți în trafic doi șoferi beți la volan.

Unul a fost depistat ieri,  în jurul orei 12.00, cand polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență. Au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiu.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Al doilea caz a fost depistat azi-noapte, în jurul orei 2.00 de politiști din Bușteni, Au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din stațiune.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor