logo
RNTV Live

Prahovean reţinut pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier

pericole publice
Mihai Constantinescu

Prahovean reţinut pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier

Reţinut pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier  În noaptea de 7/8 iunie a.c., în jurul orei 01:40, polițiști din cadrul Poliției Câmpina au oprit, în municipiul Câmpina, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârsta de 31 de ani, care se deplasa pe raza municipiului. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest. A înregistrat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul condus de acesta avea numerele de înmatriculare expirate.

În cauză s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina în vederea analizării dispunerii unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-prahovean-a-plecat-de-acasa-in-urma-cu-o-saptamana-si-de-atunci-nu-se-mai-stie-de-el-apelul-politistilor/?fbclid=IwAR3VAytW4ct7sntVKAc8OJGIB0HqnyM-rSD5omm6lCH_D3ix368ZzUdQHxw

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor