logo
RNTV Live

Prahovean reținut după ce a distrus mai multe autoturisme

6bf0dccf-c8a3-4e04-b326-f1a8d81ba143
Erika Stoica

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au efectuat o acțiune rapidă și au reușit să identifice, să depisteze și să rețină un tânăr de 20 de ani, bănuit de comiterea mai multor acte de distrugere asupra autoturismelor.

Incidentul a fost semnalat în timpul patrulării de rutină, în jurul orei 05:00 dimineața, când echipajul de poliție a observat un autoturism cu urme evidente de distrugere la nivelul lunetei. După investigații suplimentare, au fost descoperite alte patru mașini afectate în aceeași zonă, cu daune la nivelul lunetei, parbrizului, oglinzii laterale și chiar la nivelul unui contor electric.

Polițiștii au reușit să identifice și să rețină presupusul autor al acestor fapte, stabilind că acestea au fost comise sub influența alcoolului. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar investigațiile sunt în curs în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunea de distrugere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor